Heb ik nog last van mijn keelontsteking?

Door Kimberley okt20,2016

In augustus heb ik een video online gezet over hoe het nu ging met mijn keelontsteking. In deze video vertelde ik dat het wel goed ging met mij. Na een paar dagen begon mijn keelontsteking wéér op te spelen. Om precies te zijn gebeurde dit in mijn vakantie. Ik ben na vier dagen weer terug gegaan naar de dokter. De dokter keek in de computer hoe lang het geleden was dat ik daar was geweest. Dat bleken 6 lange weken te zijn. En nog steeds was het niet verdwenen. Sterker nog ik liep er al veeeel langer mee, maar wist niet wat het toen was. Maar goed. Daarom ging ik maar weer de dokter toe. Lees je met me mee?

Eigenlijk na vier dagen, zoals ik net al zei ging het weer bergafwaarts met mijn fijne keelontsteking. Toen ik bij de dokter zat vroeg ze wat ik nu voor gevoel had. Ik vertelde dat alles weer terug was. En dat eigenlijk de antibioticakuur niets heeft geholpen. Ja voor één dag!  Ze zei dat ze echt niks meer kon doen en ik weer opnieuw zes weken moest wachten. Dus gewoon afwachten. Ik heb in de Efteling nog met dit probleem rondgelopen. Ik kon wel eten, maar het ging niet van harte of zo. Daarna heb ik er nog een poos mee rondgelopen en gehoopt dat het nou eens klaar zou zijn. Dit is sinds twee weken NU het geval. GOD THANK! Ik heb echt sinds augustus tot aan twee weken geleden niets normaal kunnen eten. Ik at amper iets of gewoon helemaal niets. Ik ben ook enorm veel afgevallen. Dit vind ik ook helemaal niet erg, want ik wilde toch al wat kwijt (ja verklaar mij maar voor gek). Dat ging op die manier simpel! Maar ik vond het wel steeds irritanter worden dat ik niets tot weinig at.

Heb ik nog last van mijn keelontsteking?

Ik wachtte dus die zes weken weer af. Jeetje wat duurt dat lang. Steeds beter kon ik ineens weer eten. Joh het lijkt wel alsof naar de dokter gaan ineens heeft geholpen. Echt 3 of 4 dagen na de dokter knapte ik op. Alsof je hoofd ineens tegen je zei: ‘ah joh het is niks’. En weg was het! Ik was zo blij, al moest ik een soort van opnieuw leren eten. Stiekem heb ik nog het idee gehad dat ik niet kon eten, maar het ging juist wel. Ik moest alleen erg wennen. Puntje bij paaltje. Ik eet weer goed en veel. Ik hou van eten, dus die keelontsteking die was echt BAH! Ik heb zulke nare keelgevoelens gehad, niet fijn! Ik hoop het niet meer te krijgen. Ik heb ongeveer in totaal 2,5 maand, misschien wel 3 maanden met dit gedoe rondgelopen in totaal. Ik ben er in ieder geval al zo’n drie á vier weken vanaf. HALLELUJAAAA! YES!

Binnenkort zullen er werkzaamheden rond Lifestylekimberley.nl plaatsvinden. Hierover nog een apart artikel! Dank je wel voor je bezoek! Tot ziens. Liefs Kimberley.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *