Vandaag een leuk artikeltje. Vandaag komen jullie weer wat dichter bij in het leven van ‘mama zijn van Chelsey’. Ik zag op www.morethanamom.nl een leuke TAG voor bij komen en jullie zien deze titel al natuurlijk. Niemand heeft mij getaged, maar neem de TAG wel over. Vandaag ga ik 10 FACTS vertellen van het moeder zijn. Zo leren jullie mij weer een stukje beter kennen. Ben je al benieuwd?

 * Ben ik verplicht wakker te worden
Wat ik ermee bedoel? Je moet nu wakker worden om voor je kindje te zorgen en je kan niet meer zeggen: ik blijf nog even liggen’. Je moet eruit voor je kindje. Dat is een feit!

* Moet alles veel schoner
Ik hield al van schoonmaken, maar nu moet alles nog schoner dan daarvoor. Ik wil dat ze niks kan inslikken van de grond, dat haar bedje 1 keer in de week word verschoond en haar flessen schoon zijn. Logisch, maar soms is dat erg bij mij. Ik stofzuig daarbij ook elke dag. En alles waar een doekje overheen kan doe ik. Of als er iets vies is wat Chelsey bijvoorbeeld knoeit, moet het meteen helemaal schoon.

* Let ik veel beter op
Ik merk dat ik meer op let en mijn reactievermogen beter is geworden. Ik ben zelf erg bang dat ze zich verslikt en kijk daarom altijd naar haar gezicht met eten (niet continu). Als ze valt ben ik er ook als de malle bij of ik zie het al gebeuren. Zo kan ik haar opvangen of helpen niet te vallen.

* Plan ik
Ik denk dat iedere moeder dit wel herkent. Je bent niet alleen en je moet dus gaan plannen hoe lang iets bijvoorbeeld gaat duren. Zoals het opstaan van jezelf, aankleden en hoe lang je nodig hebt voor je kindje.

* Ben ik veel zorgelijker geworden 
Ik was al heel zorgelijk, maar sinds de geboorte van Chelsey nog erger. Ik wil goed voor haar zorgen en zorg dan ook dat ze alles heeft. Daarmee bedoel ik niet het ‘verwen’ gedeelte.

* Ga ik steeds vaker weg
Ja weg gaan met een kind is super leuk. Vooral als je ziet dat ze het naar hun zin hebben. Ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen voor haar ontwikkeling en omdat het leuk is.

* Is shoppen leuker geworden
Shoppen was al leuk, maar nu ik Chelsey heb kan ik samen met haar kleding zoeken. Niet dat zij zoekt, maar ik vind het zo leuk om voor haar te shoppen. Komt je dat bekent voor? Jezelf aan de kant zetten voor je kind?

* Heb ik alles over voor mijn kind
Natuurlijk heb je alles over voor je kind, maar ik heb liever dat zij iets heeft of krijg dan ik. Ik gun het mijn kindje gewoon erg. Dat herkennen jullie vast wel! Ik ga voor haar door het vuur!

* Vind ik sommige dingen vies
Ik vind het eten uit Chelsey’s mond vies. En dat zeg ik nu super plat, maar zo bedoel ik het wel. Het is totaal geen smetvrees, maar ik vind het gewoon vies. Sommige mensen snappen het niet omdat het mijn eigen kind is. Maar het is gewoon een dingetje. En ik kan er niks aan doen.

* Kan ik nog steeds uitslapen
Ja ja mensen geloof het of niet, maar het bestaat! Een kind dat uitslaapt. Ja die van ons doet dat!

Dat waren mijn 10 FACTS over het moederschap. Als je nog vragen hebt stel ze dan gerust! Ik hoop dat jullie mij weer een stukje beter hebben leren kennen als ‘mama’. Ik zie je graag terug bij één van mijn volgende blog’s of vlog’s! Liefs Kimberley. Vergeet mijn FB pagina niet te like. Alvast heel erg bedankt!

Related Post

2 gedachten aan “Sinds ik moeder ben… 10 facts”
 1. Een ding wat ik van jou ”geleerd” heb/overgenomen heb toen ik ben blijven slapen!
  Elke x als iemand anders ”samen” slaapt bed verschonen en verder 1x in de week! Standaard geworden, thanks to you! En zelf houd ik niet zo van me kamer schoonmaken, maar als ik eenmaal bezig ben is het leuk!

  Al denk ik ik als ik echt eigen huisje e.d. heb dat ik het veel beter schoonmaak.. Dat voel ik gewoon aan haha!

  Topper! xoxo

  1. Dat is leuk om te horen dat je dat hebt overgenomen. Het is ook prettig en voelt goed als je 1 keer in de week je bed verschoont. Vooral als je samen bent. Maar ook alleen. Ja dat verandert allemaal als je op jezelf woont. Of je denkt: hmmm woon toch alleen dus kan wel wachten met schoonmaken. Hahaha.

   Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *