Slechte recensies restaurant XAXA

Door Kimberley sep25,2017
Slechte recensies restaurant XAXA

Slechte recensies restaurant XAXA. Nu weten jullie al dat het reten duur is daar. Ik ben er in juni namelijk zelf geweest. Deze review kun je hier lezen. Sommige mensen reageerde dat ze ook maar hun geld moeten verdienen, maar zij verdienen beide al genoeg hoor. De kwaliteit en prijsklasse moet wel in balans zijn en dat was het totaal niet. Als ik dan ook nog slechte recensies lees, breekt het bij mij helemaal op! Het zijn er veel!

De slechte recensies restaurant XAXA heb ik van de website TripAdvisor gehaald. Hier zag ik veel reviews staan. Vandaar dat ik deze website heb gekozen. Dit artikel is niet gesponsord! Mocht dit wel zo zijn, wordt dit gezegd.

Laten we snel beginnen met de recensies van XAXA!

Review 1: Op 5 september zijn we gaan eten bij XaXa. Het was ons iets te rustig dus vertrouwden we het al niet. Toen de ober met zijn vieze schort onvriendelijk kwam vragen wat we wilden besloten we alleen een klein gerecht te nemen. Gezien de absurde prijzen (hallo… het is geen *** restaurant…) besloten we sushi te nemen:

Spicy Tuna en Ebi Tempura. ’s nachts werden we beiden ziek. Arts laten komen en hij gaf aan dat we een zware voedselvergiftiging hadden. De bacterie moest ons lijf uit, dus uitzieken op onze hotelkamer. SOS International ingeschakeld en uiteindelijk kregen we vrijdags toch zware medicatie om het overgeven en de diarree te

stoppen en om toch naar Nederland terug te kunnen vliegen op zaterdag. We hadden meteen XaXa een privé bericht gestuurd op woensdag om hen te waarschuwen in de hoop andere mensen het leed van ook een eventuele besmetting te besparen, maar geen reactie. Bij thuiskomst de ontlasting op kweek laten zetten

en bleken we beiden een Salmonella besmetting te hebben. We hebben uiteindelijk XaXa nogmaals gemaild en uiteindelijk wilden ze, als we de bon konden overleggen, de Sushi terug betalen. We hebben contant betaald en de bon laten liggen dus hadden geen bewijs. Enkel de foto’s van ons in het restaurant en de foto’s van het eten.

We hadden per mail gereserveerd dus ze hadden al onze gegevens maar XaXa reageert niet meer. Ik heb zelfs uiteindelijk een bericht geplaatst op Yolanthe’s Instagram Account maar deze reactie werd meteen verwijderd.

Slechte recensies restaurant XAXA

Review 2: Half uur gereden om bij Xaxa te lunchen. Bij binnenkomst waren wij blij verrast door de entourage en het uitzicht. Het was nog erg rustig toen de jonge Nederlands sprekende medewerkster ons ontving. Wij kregen een tafel achter de pui, waardoor we slecht uitzicht hadden en waar het warm was, achter het glas. Wij vroegen of wij aan de tafel erachter mochten gaan zitten, waarop zij antwoordde; “als u dat persé wilt, kan dat!” De

menukaart biedt genoeg variatie en valt in het hogere prijssegment. We begonnen met de Tuna Tartar en de Crispy Duck Roll. Presentatie was goed en de Duck Roll smaakte oké, de Tuna Tartar was te pittig en had veel mango, waardoor de tonijnsmaak wegviel. Het veelvoud aan ingrediënten (wakame,sesam,avocado) had helaas geen toegevoegde waarde. Daarna volgden de Xaxaburger (Wagyu) en Ceasar Salad Chicken, respectievelijk 39 en 26 euro. Presentatie was wederom oké, maar de burger volledig doorbakken, de verse frieten totaal verzout.

De salade was niet vers en gezien de structuur van de kip kwam deze uit de diepvries. Dressing was saai en was geen Ceasardressing.(we misten de smaken van de worcestersaus, ansjovis,mosterd en parmezaanse kaas).

Onze algehele beleving: bediening niet vakkundig en met koffievlekken in de kleding. Waterfles tweemaal met gebroken zegel en met veel vingerafdrukken op tafel. Nagevuld? Wijnglazen niet schoon, mag je wel verwachten bij een fles wijn van 100 euro. Toiletten schoon, maar alleen een handenföhn, daardoor onnodig vieze vloer.

Slechte recensies restaurant XAXA

Review 3:  Het begon al dat de tafel niet goed was in gedekt. Bij een de messen vergeten, de ander had geen vork. Bij twee geen water glas. De ober die alles op kwam nemen was wat vreemd en afwezig. Ik dacht eerst dat hij een snotje aan zijn neus had hangen, maar dat was niet zo hij had een piercing met een balletje er aan.

Dan zou er entertainment zijn. Dat was er dus niet. Ik denk afgelast wegens te weinig mensen. Ik nam aan dat entertainment zangers of dansers waren, en niet een gotische bediening die niets ziet. Het eten was niet verkeerd, wat waar is is waar. Maar de prijzen die ze rekenen voor wat het is, slaat echt nergens op

Wat vinden jullie van deze reacties?

Related Post

2 gedachten aan “Slechte recensies restaurant XAXA”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *