Hoe gaat het met mijn rijlessen?

Aangezien ik een extra vlog voor jullie heb, voeg ik hieraan ook maar meteen een artikel bij. In dit artikel vertel ik een korte samenvatting van de afgelopen tijd. Ik zit namelijk al over de 30 lessen en jullie horen een update te krijgen. Mocht je het interessant vinden, blijf dan zeker weten kijken! In de video hieronder zie je dat we naar Amsterdam zijn geweest. Ik wilde al een tijdje gewoon lekker naar Amsterdam rijden, maar ook omdat ik wil leren om in een drukte te rijden, mocht ik ooit zelf daarheen gaan natuurlijk.

Wij zijn niet de stad in geweest (daar was geen tijd voor), maar zijn dus wel naar Amsterdam geweest. Marco gaf mij voor de afslag de keus: Schiphol of centrum. Oké dan maar Schiphol. Daar maakte wij een stop om even koffie en thee te drinken (ja ik drink geen koffie in de ochtend/middag). Daarna zijn we gewoon terug gereden naar Nieuwegein, want ik moest een medeleerling ophalen.

Hoe gaat het met mijn rijlessen?

Update: zoals ik vertelde zit ik over de 30 lessen. Ik moet zeggen dat het steeds beter en beter gaat. Ik ben erg ver vergeleken met de eerste keren. Maar dat zou iedereen zeggen als je weet wat je in het begin kon en wat je nu kan! Ik vindt het nog steeds fijn rijden bij Marco. Hij blijft, zoals ik eerder al vertelde, rustig, legt goed uit en geeft tips. Als je vragen hebt, stel ze en je krijgt antwoord. Ik moet wel zeggen dat ik soms nog onzeker ben, maar dat blijf je toch wel een tijdje. Eigenlijk hebben we alles al wel gehad. Alleen het in en uit parkeren, achteruit parkeren en een hellingproef heb ik nog niet gehad. Ik ben nog steeds bezig met mijn spiegels. Ik vindt het zo lastig om continu te kijken in je spiegels. Ik wil opletten wat er voor mij gebeurt, maar je moet ook in je spiegels kijken. Toen ik donderdag leste, merkte ik echt wel dat ik het naar Amsterdam vol hield. Toen we terug reden zakte het kijken een beetje af.

Hoe gaat het met mijn rijlessen?

Ik zat ook te denken aan een tussentijdse toets. Dan hoef je tijdens je examen alleen maar te rijden, maar ik voel mezelf er nog te onzeker voor dus ik wil even wachten. Ik hoorde trouwens van Marco dat die tussentijdse toets toch pas ergens in augustus kan. Wauw, ja het is onwijs druk. Hopelijk is er ergens in juni/juli een plekje. Ik moet er in ieder geval voor zorgen dat ik het lesje “spiegels checken” beter on de knie krijg, al gaat dat ook steeds beter hoor. Ook zijn we regelmatig bezig met banen wisselen en inhalen. Wanneer kan het nou wel en wanneer niet? Ook vindt ik het soms lastig om ergens snel bij in te voegen. Dan draai ik alles om. Dan doe ik eerst mijn richting en dan kijk ik pas. Uit haast deed ik dat een keer. Ach ja, van lessen leer je! Nu dat jullie dit lezen heb ik straks van 15:00 tot 17:00 ook weer rijles! Hebben jullie eigen rijles? Zo ja, vertel wat meer over je ervaring in een reactie. Bekijk video.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik wens je nog een fijne dag. Graag tot snel. Liefs Kimberley.

Wil jij mij blijven volgen op sociaal media? Hieronder kan je mij direct volgen!
Snapchat Kimberleykirby
Instagram
Facebook
Twitter

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *