De 5 best gelezen artikelen van 2018

De 5 best gelezen artikelen van 2018

Wat leuk dat je in het nieuwe jaar weer terug komt bij Lifestyle Kimberley. Het kan zijn dat je nieuw bent. Als dat zo is, welkom! Allereerst een fijn en gezond nieuwjaar voor al mijn trouwe volgers! Dat al jullie wensen mogen uitkomen. Ik hoop dat jullie een mooi. veilig en leuk nieuwjaar hebben gehad. Vandaag deel ik mijn eerste artikel van tweeduizend negentien met jullie: de 5 best gelezen artikelen van 2018. Laat in een reactie achter wat jij het leukste of beste artikel van 2018 vond. Lees nu mee!

1 Xaxa restaurant Ibiza  Dit artikel is maar liefst 5.376 keer gelezen en daar ben ik heel trots op! Ik snap wel dat dit artikel veel is gelezen. Veel mensen willen natuurlijk weten hoe goed dit restaurant is, wat je kunt eten en hoe de sfeer is. Maar ook hoe duur het wel niet is. Dit kun je nu terug lezen.

De 5 best gelezen artikelen van 2018

2 Wassen met groene zeep dit artikel staat ieder jaar eigenlijk bovenaan. Erg leuk om te zien. Heb jij het wel eens gebruikt? Het is een wondermiddeltje! Dit artikel is 1.528 keer gelezen. Lees je mee?

De 5 best gelezen artikelen van 2018

3 Cien Micellar Water Sensitive dit blog werd ook vaak gelezen. Vinden jullie het leuk als ik meer van dit soort dingen ga testen? Mocht dat zo zijn, kun je een reactie achter laten voor mij. Thanks alvast.

De 5 best gelezen artikelen van 2018

4 Voordelen Efteling abonnement het is niet gek dat dit artikel goed is gelezen. Het is heel handig als je de voordelen weet van een abonnement. Zeker van de Efteling is dat leuk en handig om te weten.

De 5 best gelezen artikelen van 2018

5 Het laatste best gelezen artikel van 2018 is mijn ervaring met de implanon. Ik heb in 2014 de implanon laten zetten, maar ik ben wel van plan deze er weer uit te halen. Ik denk er nog over na, maar het zit me niet zo lekker. In ’t artikel lees je een beetje de voor en nadelen. Heb jij deze trouwe anticonceptie? Zo ja, hoe bevalt deze? Zo niet, wat heb jij dan voor anticonceptie? Laat het weten.

De 5 best gelezen artikelen van 2018

Heb jij ook een top 5? Die zou ik dan ook graag willen lezen. Plaats hieronder je link. Het zou leuk zijn als je een reactie achter laat. Heb je mijn vorige artikel nog niet gelezen? Dan kun je die hier terug lezen. Voor samenwerkingen kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs van mij.

Related Post

Eén gedachte over “De 5 best gelezen artikelen van 2018”
  1. Ik was erg benieuwd naar het artikel over groene zeep, alleen artikelen 2 en 3 zijn niet ‘klikbaar’. Zelf gebruiken we groene zeep voor veel dingen. Het mooiste resultaat zagen we op onze witte houten schuur die destijds (ai) groen was geworden. Het werd helemaal schoon en het is ook nog eens niet belastend voor het milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *