De 5 Best Gelezen Blogs Van 2020

Door Kimberley dec28,2020
De 5 Best Gelezen Blogs Van 2020

De 5 best gelezen blogs van 2020 gaan we vandaag op een rijtje zetten. Over vijf nachtjes is het alweer 2021. Het was een gek, moeilijk, maar ook een gezellig en leuk jaar. Je moet altijd zelf de slingers ophangen zeggen ze. Ook al is het een apart, rottig en verdrietig jaar voor sommige, er zullen echt wel fijne momenten zijn geweest in je leven. Haal die herinneringen op! Het jaar is vliegensvlug voorbijgegaan. In mijn ogen tenminste wel. Wil jij mijn vijf beste artikelen zien? Lees en kijk dan snel mee.

Ik kijk vandaag even terug naar mijn blogs die ik allemaal heb geschreven. Ik heb er dit jaar echt wel een stuk minder geschreven als alle jaren hiervoor. Dit komt omdat ik soms geen inspiratie had, geen zin had of echt te druk was met werken en andere dingen. Ook heb ik weer een aantal samenwerkingen mogen doen. Dat vind ik altijd zó leuk! Ik wil je bedanken voor alle bezoeken die je hebt gebracht.

Wat zijn mijn best gelezen blogs van 2020?

1: Wat kun je allemaal met Dreft doen?
2: Wassen met groene zeep.
3: Mijn ervaring met de implanon.
4: HELP! Mijn kind heeft luizen.
5: Cien Micellarwater Sensitive.

Op mijn website, in de rechter kolom, staan ook mijn vijf best gelezen artikelen. Als je daarop klikt kom je meteen bij het artikel. Zo kun je altijd zien wat er op mijn blog goed gelezen wordt.

Wat kun je van Lifestyle Kimberley verwachten in 2021? Win acties, mama gerelateerde artikelen, uitjes (voor zover kan), reviews en persoonlijke blogs. Ik hoop dat ik 2021 ook weer met verschillende leuke bedrijven mag en kan samenwerken. Houdt mijn pagina in de gaten op Facebook zodat je niets hoeft te missen. Geef een duimpje omhoog en je bent klaar om mij te volgen op de Facebook pagina.

http://www.facebook.com/lifestylekimberley

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Liefs, xxx

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *