De 5 best gelezen blog artikelen van 2021

Door Kimberley dec31,2021
De 5 best gelezen blog artikelen van 2021

Ja mensen! Het is tijd voor de 5 Best gelezen blog artikelen van 2021. Zoals ieder jaar maak ik een blog artikel over mijn best gelezen artikelen. Het is vaak niet heel spannend welke er op nummer één staat, dus ik hoop dat er wat verandering in gekomen is. Jullie hebben de top vijf eigenlijk samen gesteld door alles zoveel mogelijk gelezen te hebben. Ben je al benieuwd geworden wat mijn lijstje van vijf is? GO!

Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! Instagram, Facebook, Youtube & Tiktok

Jullie weten dat ik dit jaar niet super veel geschreven heb. Ik vind het persoonlijk wel jammer en wil heel graag meer schrijven. Ik werk vijf dagen in de week, heb een kind en het gezinsleven gaat ook door. Als ik tijd heb, besteed ik dat altijd aan mijn video’s of website. In 2022 wil ik toch wat meer gaan schrijven en samenwerken, want ik vind dat zó leuk om te doen! Dit is mijn doel dus zeker voor 2022!

Ook wil ik jullie ontzettend bedanken voor het lezen van mijn blog artikelen, het kijken naar mijn video’s en het delen en liken van al mijn dingen die ik met jullie gedeeld heb in al die jaren en vooral in 2021. Er zijn mensen die mij echt al zeven jaar volgen. Ik ben daar zo dankbaar voor! Er zijn een hoop nieuwe mensen bijgekomen en ik hoop dat jullie blijven hangen! Zonder jullie, was ik hier niet! DANK JE WEL!

Laten we maar snel gaan beginnen met de top 5

1 Wat kun je allemaal met Dreft doen?

HELP, mijn kind heeft LUIZEN!

Mijn ervaring met de implanon

4 Thuistest baarmoederhalskanker

5 Wassen met groene zeep

Op één artikel na en de volgorde van de artikelen, is alles hetzelfde gebleven. Jullie vinden dit toch wel erg interessant om te lezen. Vorig jaar zag mijn top 5 er zo uit. Neem zeker even een kijkje als je het leuk vind om te vergelijken hoe het er vorig jaar uit zag. En lees deze bovenstaande artikelen even terug.

Namens Lifestylekimberley.nl wens ik al mijn volgers een GEZOND en goed 2022!!!!! Doe voorzichtig en doe geen dingen die ik ook niet zou doen! Ga voor 2022, ook al is het moeilijk in deze tijd. Focus je op de goede dingen in het leven. Dan komt alles goed! Wees lief voor elkaar en respecteer elkaar meer!

Related Post

2 gedachten aan “De 5 best gelezen blog artikelen van 2021”
  1. Wat heb je dit goed geschreven zeg en ik blijf je zeker volgen. Heel leuk om al die filmpjes te zien. Ik wens jou en je gezinnetje een heel gelukkig en gezond 2022 en wacht je filmpjes met smart af. 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *