Marmer Telefoonhoesje Review

Door Kimberley jul6,2020
lifestylekimberley.nl

In samenwerking met Hoesjesdirect heb ik een heel leuke blog voor jullie! Ik heb een super gaaf hoesje mogen uitzoeken. Dat was zeer nodig want die van mij was aan vervaging toe. Ik heb een hoesje gehad met een glitter gouden achterkant. Hier zaten allemaal donkere plekken op van de warmte van de telefoon of het vasthouden ervan. Tijd voor een splinter nieuwe dus! Lees je mee?

Marmer Telefoonhoesje | Review

Persoonlijk ben ik iemand die van veel kleuren en dingen houd. Ik hou van panter, ruitjes, strepen, stippen én marmer. Verschillende kleuren vind ik ook geweldig, maar roze spreekt mij het meest aan. Of het nu licht roze is of donker roze, alles vind ik gewoon mooi. Mijn telefoon is paars/roze, dus een mooie combinatie van het telefoonhoesje die ik hier in mijn handen heb. Het match helemaal perfect! Het telefoonhoesje heeft een zachte roze en lila kleur met wit marmer en roze vlekjes erin verwerkt.

Marmer Telefoonhoesje | Review

Het hoesje heeft gouden details en driehoeken erin verwerkt. Ik ben voor deze look gegaan omdat ik het een sierlijk maar strak hoesje vindt. Een druk patroon vind ik het niet. Het hoesje is flexibel en aan de zijkant en achterkant transparant. Het is maar een héél klein deel wat transparant is. Het telefoonhoesje sluit mooi aan en om de telefoon. Waarom kies ik voor alleen een achterkant? Ik hou niet van hele cases. Je moet ze openslaan als je wordt gebeld of ge-appt. Nee, ik wil echt snel mijn telefoon kunnen beantwoorden. Wat vindt jij hier persoonlijk van? Laat mij het hieronder snel weten.

Hoesje

Ben je al benieuwd geworden wat voor gave hoesjes er nog meer zijn?

Dan moet je even op de website kijken en dan zul je vast jouw favoriete hoesje terug vinden! Op de website staan véél meer dingen zoals gadgets, hoesjes, opladers, screenprotectors en powerbanks.

Marmer Telefoonhoesje | Review

Ik ben blij met mijn hoesje en ga er nog veel plezier van beleven! Dank je wel Hoesjesdirect.nl

Mij volgen? Dat kan op Instagram, Youtube en Facebook.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *