WIN ACTIE: Sweakers anti-slip + Bikini

WIN ACTIE: Sweakers anti-slip

WIN ACTIE: Sweakers anti-slip . Jullie hebben er vast wel van gehoord, want vorig jaar heb ik ook een leuke win actie gehouden met deze fantastische sokjes. Dit jaar gaan we er weer tegenaan en heb ik een nog leukere actie voor jullie! Deze keer mag ik een pakket weggeven. Het pakket bestaat uit anti-slip Sweakers (kleur na keuze) en een leuk badkleding setje (kleur na keuze). Uiteraard voor een jongen of een meisje. Meer info weten? Lees mee.

WIN ACTIE: Sweakers anti-slip

Wij zelf houden heel erg van zwemmen. Ik ben echt een waterratje en hou enorm veel van glijbanen. Geef mij maar een zwembad vol en ik vermaak me de hele dag! Chelsey moet soms nog wat wennen aan het zwemmen, maar we proberen zoveel mogelijk te gaan. Laatst ben ik gaan zwemmen in Gorinchem, in het Caribabad. Daar ben ik voor het eerst samen met Chelsey enorm hard uitgegleden. Ik ben zo hard gevallen dat ik 5 weken last had van een gekneusde teen. Chelsey daarin tegen had alleen haar hoofd gestoten. Dit wil ik natuurlijk nooit meer meemaken en dat gun ik een ander ook zeker niet. Daarom een fantastische win actie voor jullie lezers!

WIN ACTIE: Sweakers anti-slip

Info & veiligheid van de Sweakers

De Sweakers anti-slip footwears zijn speciaal gemaakt om je kind veilig te laten spelen bij het zwembad. Het heeft verschillende soorten designs en kleuren voor zowel jongens als meisjes. Voorkom dat jouw kind een glijpartij meemaakt door de antislip sokken aan te schaffen. Geef jouw kind, maar ook jezelf als moeder een veilig gevoel. Al meer dan 25.000 andere gebruikers gingen jou voor. Bekijk hieronder de introductie video.

Wat moet je doen om te winnen?

– Deel dit bericht OPENBAAR op FB & TAG lifestylekimberley
– Plaats een reactie onder deze post dat je gezellig mee doet.

Extra kans maken?
Volg mij op Instagram (vermeld even onder welke naam)

Wat kun je winnen:
– 2 paar Sweakers
– 1 paar Sweakers en een zwembroek of bikini

Succes!

Dit artikel is een samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

3 gedachten aan “WIN ACTIE: Sweakers anti-slip + Bikini”
  1. Mijn zoontje is nogal een brokkenpiloot dus zou wel een paar Sweakers kunnen gebruiken, een passende zwembroek erbij is natuurlijk ook niet verkeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *