Firenze ristorante

Door Kimberley jul6,2017

We hebben het hotel en zwembad gehad. Nu gaan we naar een restaurant, want eten moet een mens ook. We gingen vanuit het zwembad naar een restaurant. Maar welk restaurant. We wilde iets in de buurt. Wel nog in Belgie, net niet in Nederland. We kwamen uit bij Firenze ristorante. Nog net in België. Ik had zin in pasta (zoals altijd) en Diego had zin in pizza. Nou valt dat even goed te combineren. Vandaag review ik dit nette restaurant. 

We hadden niet gereserveerd, dus het was nog maar de vraag of we daar konden eten. We stonden om 17:50 uur voor de deur van het restaurant en hij zou om 18:00 uur open gaan. Om 18:02 waren we binnen, vroegen een tafel en we gingen buiten zitten. Heerlijk in de buitenlucht, maar toch overdekt. Alles was rood aangekleed. Erg fris en gezellig vind ik zelf.  Op elke tafel lagen een paar soepstengels in een verpakking. Deze waren echt lekker. We waren trouwens de eerste mensen, dus alles ging lekker snel qua bediening. Wat bestelde we dan?

FIRENZE RISTORANTE

Ik bestelde als eerste een cola. Ik drink tegenwoordig alleen maar cola (soms) als ik ergens ben. Thuis drink ik continu spa rood. Heerlijk en beter voor je tanden. Als hoofdmaaltijd bestelde ik een pasta met pesto. In het menu stond het er niet zo in, maar er zaten garnalen bij. Dat lust ik niet (meer), dus ik vroeg of ze dit eruit wilde laten en kip erbij wilde doen. Omdat het een Italiaan is deden ze dat niet, want die mensen gebruiken geen kip in een pasta menu. Is dat zo? Toen de bestelling was opgenomen kregen we een mandje met brood en boter. Oh ik vind dit altijd zo lekke en kan hier zo van genieten joh. Diego en ik kletsen wat en we wachtten op ons eten.

FIRENZE RISTORANTE

De bediening was vlot en vriendelijk, maar ze liepen allemaal in eigen kleding. Zelf vind ik dat dit niet hoort en je lekker in bedrijfs kleding moet lopen. Ook om zo het personeel te herkennen, want ja, wie werkte er nu wel en wie niet? Ook liepen ze met hun kinderen rond, dat vond ik persoonlijk ook niet kunnen. Hou die kleine kinderen thuis als je open gaat. Tja, bij sommige restaurants zie je dit, maar vind het zelf niet kunnen. Zeker niet als ze dan de hele tijd gaan huilen. We kregen ons eten en het zag er HEERLIJK uit. Ik heb serieus echt genoten van mijn eten, maar het was voor mij té veel. Ik kon het net niet allemaal op. Jammer! Hier effe een fotootje.

FIRENZE RISTORANTE

Op deze foto had ik mijn bord al bijna leeg, maar je ziet nog dat er genoeg ligt. Oh ja, je kreeg er ook lekkere Parmezaanse kaas bij. Ik hou daar zo van hé! Ik heb echt lekker gegeten. Diego en ik besloten nog voor een toetje te gaan, maar dit duurde zo lang dat we maar zijn weg gegaan. We hebben in totaal €37,00 moeten afrekenen. We hadden twee cola, twee ice tea, pasta en Diego had een pizza. Ik weet niet of ik wat mis, maar ik denk dat ik nog een rondje drinken mis. het was in ieder geval goedkoop en erg lekker. Ik raad je dit restaurant zeker aan. Het adres van dit restaurant is: Leuvensesteenweg 150, 3070 Kortenberg, België. Heel veel plezier!

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je graag samenwerken met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

Related Post

2 gedachten aan “Firenze ristorante”
    1. Ja een zeer goede prijs. Zelfs met toetje waren we nog goedkoop uit geweest. Dank je wel dat je het interessant vond. Daar doen we het voor.

      Liefs Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *