Océade waterpretpark België

Door Kimberley jul5,2017

Océade waterpretpark België. Hebben jullie er wel eens van gehoord? Ik nooit, maar dat komt omdat ik eigenlijk nooit op waterparken zoek in het ‘buitenland’. Ik was een tijdje geleden aan het veilen op Vakantieveilingen en toen kwam ik dit tegen. Ik dacht: “laten we het gewoon proberen, wie weet win ik wel.” En ja hoor. Voor €12,00 euro won ik twee tickets ter waarde van €42,00 euro. Zondag zijn we al naar Belgie vertrokken, naar een hotel.

Toen we in het zwembad aankwamen gaf mijn ticket af en we kregen twee kaartjes om de poortjes door te kunnen. De normale prijzen zijn €19,00 voor vier uur zwemmen en voor een dag €21,00. Dan kies je voor de laatste. Ik heb twee tickets gewonnen voor €12,00. Toen ik binnen kwam in het zwembad werd ik meteen aan de hand genomen door een soort van vogel, de mascotte van dit waterpretpark en we moesten op de foto. Een foto met vogel en één zonder vogel. Het ging niet vrijwillig, nee het ging echt gedwongen. Dat is minpunt één. We mogen zelf wel bepalen of we zoiets doen. Het was iets té enthousiast en ik spreek geen Frans. Daar sta je dan!

Océade waterpretpark België

Op naar het kleedhokje. We kleedde ons om en gingen door naar het zwembad. We moesten eerst door een soort waterbadje heen met onze voeten. Dit is omdat je voeten dan schoon worden voor je het zwembad in loopt. Als je terug loopt moet dit ook. Het is wel frisser. Het is een subtropisch zwembad dus de hitte kwam je meteen tegemoet. Wauw, wat was het warm. Ik ben normaal gesproken echt een koukleum en ga het water niet direct in, maar dit zwembad was zo warm dat je niet anders kon. Ik dook er meteen in. Heerlijk genieten joh.

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

Toen ik op den duur een beetje ging rondkijken in het zwembad zag ik drie soorten glijbanen. Vet! Ik hou van glijbanen. Let’s go. Oh ja, een dingetje… die trappen! Je bent kapot als je boven staat of je moet een goede conditie hebben. Als eerste ging ik van glijbaan één af, de anaconda. Een brede glijbaan waarbij je tegelijk van de glijbaan af kon. Ook kon je ervoor kiezen om met een band erdoor heen te gaan. Een één persoons-band of twee persoons-band. Wij kozen ervoor om met de twee persoons band van de glijbaan te gaan. Ik was zo nerveus voor de glijbaan dat ik super veel kriebels in mijn buik had toen we naar beneden gingen. Ik heb nog nooit zoveel kriebels gevoeld. Hij was leuk, maar niet om te zeggen: goh, wat een enge of erge glijbaan hoor.

Océade waterpretpark België

Daarna ben ik nog in de Cameleon geweest. Dat was echt een super leuke glijbaan. Je kan zelf kiezen welk soort licht je in de glijbaan wilt hebben. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit: Halloween licht, disco licht, green licht, rainbow en nog vele andere soorten. Te gek! In het begin lijkt de glijbaan stijl te gaan, maar dit valt echt reuze mee. Je moet natuurlijk alleen even wat vaart maken. In het aller begin remde ik wel wat af, want ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Maar daarna zetten ik mezelf gewoon lekker af! Ik ben er zo’n vijf keer af geweest.

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

Ook ging ik nog in de Barracuda. Dat is een glijbaan waarbij je ook met een band moet. Je kan ook zonder, maar met is sneller en leuker. Deze gaat ook best stijl naar beneden, maar ook omdat je vaart moet maken. Deze is zo onwijs leuk en vind ik de leukste van de vier glijbanen binnen. Ik heb één glijbaan niet gedaan en dat komt puur omdat ik die glijbaan te smal vond. Ik hou niet van té smalle dingen, dus hier durfde ik niet in. Buiten ben ik ook nog in twee soorten glijbanen geweest. Buiten? Ja het was lekker weer en ik had het warm, dus lekker afkoelen en het water was heerlijk! Deze glijbanen heette: cannonball en eentje waarvan ik de naam niet weet. Dit is zo’n matjes glijbaan die je ook droog gebruikt in een pretpark zeg maar. Super leuk! Er is een relax bad en sauna’s.

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

In het restaurant is goed eten aanwezig. Daar heb ik ook niets over te klagen. Zoals ik al zei zijn er ook sauna’s aanwezig. Als je 18+ bent heb je gratis toegang. Je bent echt verplicht een handdoek mee te nemen anders kom je er niet in. Ook mag je niet samen doen met één handdoek. Hieronder zal ik wat sfeer impressies tonen. P.s alle afbeeldingen behalve die van de anaconda, zijn door mijzelf gemaakt. Wil je de afbeeldingen gebruiken, zou ik graag een mail ontvangen voor toestemming! Lifestylekimberley@gmail.com. Dan komen nu de mooie foto’s.

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

OCÉADE WATERPRETPARK BELGIË

Ben jij hier wel eens heen geweest? Zo ja, dan zie ik jouw reactie snel tegemoet. Dank je wel voor het lezen van dit artikel en bedankt voor je komst. Heb je het vorige artikel nog niet gelezen? Effe doen. Bekijk hem dan hier.

Eind conclusie? Het is een zeer net zwembad. Het water werd ook zo nu en dan even opgenomen zodat ze konden zien of het schoon was of niet. Er werken vriendelijke mensen, voor wat we nu konden zien. Er zijn veel badmeesters aanwezig en letten erg goed op. Er zijn genoeg speeltoestellen voor jonge kinderen. een ondiep badje en zes glijbanen voor mensen vanaf 1 meter 40, waarvan één voor het hele gezin is. Eerlijk? Duinrell is mijn geld echt waard, maar hiervoor, voor dit waterpark zou ik echt niet weer helemaal naar België afreizen.

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je graag samenwerken met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *