Review: Foto Op Hout

Door Kimberley nov24,2017
Review: Foto Op Hout

Een foto op hout. Iedereen kent het wel. Is het nou zo bijzonder? JA! Vandaag een nieuw artikel. Review: Foto Op Hout. In samenwerking met Fotoophout.nl laat ik jullie vandaag weten wat ik ervan vind om een foto op hout te hebben. Ik zelf heb echt nog nooit een foto op hout besteld, dus ik was erg nieuwsgierig. Dit artikel is geheel naar mijn eigen persoonlijke mening. Ik ben niet betaald om dit artikel en de video online te zetten! Kom mee…

Een foto op hout is iets wat ik altijd wel overal zag, maar nog nooit echt specifiek naar heb gekeken. Wat voor een foto zou ik moeten nemen? Waarom? En waar zou ik het moeten ophangen? Toen ik bericht kreeg van Fotoophout.nl, bedacht ik me eigenlijk geen moment! Ik ga het gewoon doen! Maar wat kies ik voor foto?

Review: Foto Op Hout

Eigenlijk was ik er al snel uit en zoals je ziet is het een foto van een hond, genaamd Ewald. In de video leg ik het één en ander uit waarom ik deze foto heb gekozen ❤

De afmetingen zijn 40×60 cm. Het product zat enorm goed en stevig ingepakt waardoor het niet zou beschadigen. Dat is echt al een pluspunt vind ik zelf.

De foto is gedrukt op vurenhout. De kleuren zijn mooi en het hout voelt zijde zacht aan en is mooi afgewerkt. Je ziet op sommige plekjes wel wat donkere plekjes van het hout zitten, maar dat is het mooie ervan. Met het bijgeleverde setje kun je de foto op hout ophangen waar je wil.

Ik ben enorm blij met deze foto. Het is voor het eerst dat ik een foto op hout heb laten afdrukken. Deze foto op hout is t.w.v €69,41, maar ik kan je zeggen dat dat het echt dik waard is. In de video hieronder kun je kijken hoe de unboxing ging en wat mijn eerste reactie was op de foto op hout. Hebben jullie zelf ook een foto op hout?!

Samenwerking met: Foto Op Hout.

Related Post

9 gedachten aan “Review: Foto Op Hout”
  1. Ohh dit is leuk!! Dit ga ik oo k doen, maar dan van mijn 2 poezen en 2 katers. Ze zijn alle 4 raskatjes..leuk leuk. Ik heb wel 4 foto’s van ze in ons overkapping, maar dat is op canvas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *