Review: Foto Op Hout

Review: Foto Op Hout

Een foto op hout. Iedereen kent het wel. Is het nou zo bijzonder? JA! Vandaag een nieuw artikel. Review: Foto Op Hout. In samenwerking met Fotoophout.nl laat ik jullie vandaag weten wat ik ervan vind om een foto op hout te hebben. Ik zelf heb echt nog nooit een foto op hout besteld, dus ik was erg nieuwsgierig. Dit artikel is geheel naar mijn eigen persoonlijke mening. Ik ben niet betaald om dit artikel en de video online te zetten! Kom mee…

Een foto op hout is iets wat ik altijd wel overal zag, maar nog nooit echt specifiek naar heb gekeken. Wat voor een foto zou ik moeten nemen? Waarom? En waar zou ik het moeten ophangen? Toen ik bericht kreeg van Fotoophout.nl, bedacht ik me eigenlijk geen moment! Ik ga het gewoon doen! Maar wat kies ik voor foto?

Review: Foto Op Hout

Eigenlijk was ik er al snel uit en zoals je ziet is het een foto van een hond, genaamd Ewald. In de video leg ik het één en ander uit waarom ik deze foto heb gekozen ❤

De afmetingen zijn 40×60 cm. Het product zat enorm goed en stevig ingepakt waardoor het niet zou beschadigen. Dat is echt al een pluspunt vind ik zelf.

De foto is gedrukt op vurenhout. De kleuren zijn mooi en het hout voelt zijde zacht aan en is mooi afgewerkt. Je ziet op sommige plekjes wel wat donkere plekjes van het hout zitten, maar dat is het mooie ervan. Met het bijgeleverde setje kun je de foto op hout ophangen waar je wil.

Ik ben enorm blij met deze foto. Het is voor het eerst dat ik een foto op hout heb laten afdrukken. Deze foto op hout is t.w.v €69,41, maar ik kan je zeggen dat dat het echt dik waard is. In de video hieronder kun je kijken hoe de unboxing ging en wat mijn eerste reactie was op de foto op hout. Hebben jullie zelf ook een foto op hout?!

Samenwerking met: Foto Op Hout.

9 Comments

 1. 27 november 2017 at 12:27 pm

  Wow… wat een gave foto! En het kan niet anders dan dat deze op hout ook erg mooi uitkomt. Weer eens wat anders dan het standaard fotolijstje!

 2. 27 november 2017 at 12:43 pm

  Ohh dit is leuk!! Dit ga ik oo k doen, maar dan van mijn 2 poezen en 2 katers. Ze zijn alle 4 raskatjes..leuk leuk. Ik heb wel 4 foto’s van ze in ons overkapping, maar dat is op canvas.

 3. 27 november 2017 at 12:45 pm

  Erg mooi effect inderdaad zo op hout. En mooie foto 🙂 Onze muren zijn helaas al veel te vol!

 4. 27 november 2017 at 12:54 pm

  Wat een mooie foto zeg!
  De enige reden dat ik nog geen foto op hout heb is dat ik echt niet kan kiezen dewelke 🙈

  Xxx

 5. 27 november 2017 at 1:11 pm

  Echt heel mooi. Lijkt me ook ideaal om als cadeau te geven voor Kerstmis! X

 6. Amelie
  Beantwoorden
  27 november 2017 at 2:02 pm

  Hoe tof! Wel prijzig!

 7. 28 november 2017 at 10:30 am

  Een mooi resultaat. Dat hout geeft de foto ook echt iets extra’s.

 8. 28 november 2017 at 11:02 am

  Hout heeft sowieso iets moois. Je “houtkader” is dan ook heel mooi! Goede keuze van foto trouwens.

 9. 29 november 2017 at 4:47 pm

  Wat leuk. Ik denk nu niet dat het past met mijn huis-decoratie maar ik onthoud het wel. Wie weet kan ik dan in de toekomst iets leuks bestellen :))

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *