Therme Skincare Hammam

Therme Skincare Hammam

Therme Skincare kent iedereen wel toch? Maar de Therme Skincare Hammam is ook al een tijdje uit. Deze mooie producten heb ik begin dit jaar gekocht op de huishoudbeurs en dus is dit artikel ook niet gesponsord. Mocht dit wel zo zijn, wordt dit er altijd bij vermeld. Vandaag een review over deze twee producten die ook nog eens goed ruiken. Lees je lekker mee op deze winterse dag? Een lekker kopje thee en een dekentje erbij kan natuurlijk ook.

De verpakking is al een ding. Erg leuk en mooi. Maar wat zit er nou eigenlijk in? En wat is het voor kleur?

De scrub heeft een groene kleur. Best een vieze kleur als je het zo ziet, maar dit maakt het toch weer Hammam. De scrub is voorzien van kleine deeltjes zout. Deze scrub gebruik je op je lichaam. Dit is een body/shower scrub.

In deze scrub zit olijfolie verwerkt. Ik persoonlijk vind dat heerlijk. Met deze authentieke scrub maak je de huid zacht en glad. Masseer de scrub over de natte huid. Te gebruiken voor de winterse dagen. Een goede verzorging.

Body butter is één van mijn favoriete. Ik hou echt van body butters alleen ik gebruik ze zo weinig. En ik heb er echt veel in mijn kast staan. Dit is een body butter van de lijn Hammam. Ook met dezelfde heerlijke geur! Ook hierin zit olijfolie verwerkt en hierdoor voelt je huid zijde zacht aan. Je kunt deze na het afdrogen gebruiken.

Therme Skincare Hammam

Deze body butter is wit van kleur. Iets heel anders als groen. Dit is gewoon een standaard kleur voor een butter.

Therme Skincare Hammam

In deze body butter pot zit maar liefst 250 ml. De Body Butter trekt snel in terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd, gekalmeerd en verzorgd. Het cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. Het verzorgt en voedt de huid.  De producten zijn geïnspireerd door het beste dat de natuur in verschillende landen te bieden heeft. Hierdoor waan je je naar keuze in een spa in een Marokkaans badhuis.

Therme Skincare Hammam

Heb jij Therme producten in huis? Laat mij weten wat je van dit merk vind. 

 

15 Comments

 1. 11 december 2017 at 10:50 pm

  Ik heb eigenlijk nog nooit iets van dit merk gekocht, ondanks dat ik er al veel goeds over gehoord heb. Ik ben wel benieuwd naar de scrub

  • Kimberley
   Beantwoorden
   11 december 2017 at 10:52 pm

   Therme is zo’n lekker merk. Vergelijkbaar met Kneipp. Ook zo’n lekker product. Zelf ben ik echt helemaal verslaafd aan de Therme body mist van Lotus. OMG zo lekker! Liefs.

 2. 12 december 2017 at 6:43 am

  Haha die groene ziet er inderdaad een beetje viezig uit maar het lijken me heerlijke producten.

 3. 12 december 2017 at 8:14 am

  Therme is echt zo een merk wat een cadeautje is om te krijgen! Daarnaast ben ik dol op de sauna en de hsmmam maar kan ik nu even niet gaan omdat ik zwanger ben. Verheug mij al op de volgende winter!!

 4. 12 december 2017 at 9:07 am

  Die scrub ziet er inderdaad niet appetijtelijk uit!

 5. 12 december 2017 at 9:09 am

  Hier nog nooit Therme producten gebruikt. Ik stel me er een typisch wellness/hammam geurtje bij voor nu 🙂

 6. 12 december 2017 at 8:34 pm

  Is het een natuurlijk product?

 7. 12 december 2017 at 8:55 pm

  Altijd al voorbij gelopen moet ik bekennen… 🙈
  Maar die scrub klinkt me wel leuk in de oren, al vind ik het kleurtje ook wel een beetje raar 😉

  Xxx

 8. 13 december 2017 at 9:23 am

  Ik heb het ook nog nooit gebruikt. Wie weet dat ik mijn lieve vrouw eens ga verassen.

 9. 13 december 2017 at 9:24 am

  Therme is een merk waarbij ik altijd het idee heb dat het een goede kwaliteit is!

 10. Maike
  Beantwoorden
  13 december 2017 at 9:39 am

  Zelf zweer ik bij de sugar and oil scrub van Kneipp… ruikt heerlijk en de olie trekt goed in mijn huid. Sinds ik dit gebruik geen last meer van een droge huid.

 11. 13 december 2017 at 11:14 am

  Ik heb deze producten ook thuis. Ik vind ze persoonlijk heerlijk. Ik bevind me direct in de hammam.

 12. 13 december 2017 at 3:37 pm

  nog nooit een product van gebruikt maar misschien moet ik dat toch is doen want ik hou van mezelf te verzorgen!

 13. 13 december 2017 at 6:57 pm

  Ik vind Therme en Kneipp echt heerlijke producten hebben. Dit klinkt ook heerlijk!

 14. 13 december 2017 at 7:57 pm

  Ik gebruik eigenlijk altijd Therme. Ik kan er echt van genieten. Heerlijke producten

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *