Therme Skincare Hammam

Door Kimberley dec 11, 2017
Therme Skincare Hammam

Therme Skincare kent iedereen wel toch? Maar de Therme Skincare Hammam is ook al een tijdje uit. Deze mooie producten heb ik begin dit jaar gekocht op de huishoudbeurs en dus is dit artikel ook niet gesponsord. Mocht dit wel zo zijn, wordt dit er altijd bij vermeld. Vandaag een review over deze twee producten die ook nog eens goed ruiken. Lees je lekker mee op deze winterse dag? Een lekker kopje thee en een dekentje erbij kan natuurlijk ook.

De verpakking is al een ding. Erg leuk en mooi. Maar wat zit er nou eigenlijk in? En wat is het voor kleur?

De scrub heeft een groene kleur. Best een vieze kleur als je het zo ziet, maar dit maakt het toch weer Hammam. De scrub is voorzien van kleine deeltjes zout. Deze scrub gebruik je op je lichaam. Dit is een body/shower scrub.

In deze scrub zit olijfolie verwerkt. Ik persoonlijk vind dat heerlijk. Met deze authentieke scrub maak je de huid zacht en glad. Masseer de scrub over de natte huid. Te gebruiken voor de winterse dagen. Een goede verzorging.

Body butter is één van mijn favoriete. Ik hou echt van body butters alleen ik gebruik ze zo weinig. En ik heb er echt veel in mijn kast staan. Dit is een body butter van de lijn Hammam. Ook met dezelfde heerlijke geur! Ook hierin zit olijfolie verwerkt en hierdoor voelt je huid zijde zacht aan. Je kunt deze na het afdrogen gebruiken.

Therme Skincare Hammam

Deze body butter is wit van kleur. Iets heel anders als groen. Dit is gewoon een standaard kleur voor een butter.

Therme Skincare Hammam

In deze body butter pot zit maar liefst 250 ml. De Body Butter trekt snel in terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd, gekalmeerd en verzorgd. Het cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. Het verzorgt en voedt de huid.  De producten zijn geïnspireerd door het beste dat de natuur in verschillende landen te bieden heeft. Hierdoor waan je je naar keuze in een spa in een Marokkaans badhuis.

Therme Skincare Hammam

Heb jij Therme producten in huis? Laat mij weten wat je van dit merk vind. 

 

Related Post

15 gedachten aan “Therme Skincare Hammam”
    1. Therme is zo’n lekker merk. Vergelijkbaar met Kneipp. Ook zo’n lekker product. Zelf ben ik echt helemaal verslaafd aan de Therme body mist van Lotus. OMG zo lekker! Liefs.

  1. Therme is echt zo een merk wat een cadeautje is om te krijgen! Daarnaast ben ik dol op de sauna en de hsmmam maar kan ik nu even niet gaan omdat ik zwanger ben. Verheug mij al op de volgende winter!!

  2. Altijd al voorbij gelopen moet ik bekennen… 🙈
    Maar die scrub klinkt me wel leuk in de oren, al vind ik het kleurtje ook wel een beetje raar 😉

    Xxx

  3. Zelf zweer ik bij de sugar and oil scrub van Kneipp… ruikt heerlijk en de olie trekt goed in mijn huid. Sinds ik dit gebruik geen last meer van een droge huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *