Geslaagd voor mijn auto theorie examen

Door Kimberley mei25,2016

YES! Ik ben geslaagd voor mijn auto theorie examen. En dat maar liefst in één keer! I’m so happy! Jullie zouden deze post wel op instagram, Facebook en mijn BLOG Facebook hebben gezien. Zo niet dan komt hier straks die ene leuke pretbek foto! Eerst ga ik jullie van alles vertellen! Lees je lekker met me mee?

Laat ik als eerste beginnen dat ik erg tegen het theorie examen op zat. Wie niet? Laten we eerlijk zijn hé. Ik les vanaf november al en ik heb dinsdag 17 mei pas mijn theorie gedaan. Waarom? Omdat ik er zo erg tegen op zat en gewoon eigenlijk niet wilde! Ik wist dat ik gewoon moest gaan, anders blijf ik nog langer bezig. Ik heb de knoop doorgehakt en ik heb een cursus gevolgd van twee dagen bij Theoriegarantie.nl (en nee dit is zeker geen reclame, ik moest gewoon betalen!) Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd want uit een boek leren? Nee dat gaat totaal niet samen. Ik sla dat echt niet op. Ik ben al zo druk in mijn hoofd en het is druk om me heen. Dan kan ik niet relax gaan zitten leren. Het moet er echt even ingestampt worden bij mij. Nou die cursus kwam dus echt heel erg goed van pas natuurlijk! 🙂

16 en 17 mei was het dan zo ver. Ik had 2 dagen theorie cursus. Ook daar zat ik tegen op. Hoe werkt dit? Wat word er verteld? Hoe lang krijg je een pauze? Ik moest 16 mei om 11:45 aanwezig zijn, of nou ja iets eerder, we begonnen 11:45. Ik liep naar de balie, melde mij aan en betaalde. Ik ging zitten wachten tot we naar binnen mochten. Wat was ik nerveus, terwijl er eigenlijk nog helemaal niets gebeurde. Om 12:00 mochten we in het lokaal gaan zitten. Huh 12:00? Ja! te laat! Ik ging op het achterstel stoeltje zitten een een oude CBR tafel. Zo’n tafeltje waar nog die kastjes in zitten om examen te doen (voor de mensen die dit weten). We liepen enorm uit. We begonnen iets van 12:15. Ik heb in totaal een keer 5 minuten pauze gehad en de andere pauze was 10 minuten. Wel kort, want ik heb tot half 6 daar gezeten! Eerlijk gezegd is dit ook wel goed, zo onthoud je alles beter in plaats van elke keer pauze te nemen. Nou hoefde ik niet echt een pauze. Ik rook niet, had mijn brood in mijn tas en mijn drinken ook. Ik kon dat gewoon aan tafel.

17 mei moesten we om 8:00 al begonnen. Wauw wat vroeg hé? Ik sliep gelukkig bij mijn oma met Chelsey, zij woont vlakbij het CBR, dus ik was er snel op de fiets. Ik had mijn wekker die ochtend om 7:10 gezet. Om 8:00 was ik aanwezig. Ik nam weer het achterste tafeltje. Er werden individuele vragen gesteld, gewoon om te oefenen. Erg goed dit! Ik had er al 3 fout… OMG. Waar gaat dit heen? Ik kakte zo nu en dan in. Het duurde soms echt zo lang. Iedereen keek ook zo nu en dan achter hun op de klok. Dan keek ik ook even en was het nog te vroeg… Ooooo wanneer is het klaar? Ik wil examen doen! We kregen een uurtje van te vorgen een papiertje waarop een afspraak stond gepland om examen te gaan doen bij het CBR. Pfoe, dan word je echt nerveus! En ik zat er zo tegen op! Mijn tijd was 14:40… Why zo laat?

Om 13:00 waren we dan eindelijk klaar en pakte ik me fiets en fietse naar het CBR toe. Ik melde me aan zoals het hoorde en ging wachten en keek op het bord wanneer ik aan de beurt was. De eerste 15 minuten stond ik gewoon NIET op het bord, terwijl ik me aan had gemeld. Dit gaf me stress! Uiteindelijk zag ik mijn code en tijd. Oooo het duurt nog laaaaaaaaang! Ik ging mijn spullen maar vast in de locker doen, want dat moet. Je mag echt niks meenemen. Daarna ging ik ging maar even buiten staan. Ik liep weer naar binnen en zag net mijn code weg springen. Neeeeeeee, ik ben aan de beurt. Eerder dan verwacht. Ik liep naar die balie toe en vertelde dat ik net mijn code zag wegspringen. Hij zei: wil je nu of wil je echt wachten tot 14:40. Ik zeg nee ik wil nu, ben ik er vanaf. “Oke” zei hij. Je hebt tafel 9. Hij gaf mijn ID terug en ik ging de examen deur binnen. MIJN HART!!! Doodse stilte daar. Ik ging aan mijn tafel zitten, zag een computer scherm voor me. Touchscreen, dat wel haha. Ik moest wat dingen invullen en ging ervoor. Ik herkende veel vragen die ik in die twee dagen heb behandeld. Ooo dit haal ik makkelijk dacht ik! Maar toch diep van binnen twijfels. Slecht he? Ik was vrij snel klaar… Er stond op het scherm: als u naar het volgende scherm gaat ziet u uw uitslag. Ik wachtte even en klikte door. Ik durfde niet te kijken. Ik zag het staan: GESLAAGD!!!!! Ik ging echt super blij dat kamertje uit haha.

Geslaagd voor mijn auto theorie examen

Ik belde natuurlijk iedereen op die ik wilde bellen! Iedereen was razend blij voor me. Mijn vader en moeder kochten bloemen voor mij (op de foto de linker) en van Chelsey en mijn oma kreeg ik 20 euro en een bos bloemen (de rechter). We hebben later op de avond gebak gegeten. Het was net of ik geslaagd was voor mijn rijbewijs haha. Het voelde zo fijn en zo sterk allemaal! Deze heb ik in ieder geval binnen! Nu op naar het afrijden! Ik kan dit in ieder geval van mijn lijstje afstrepen! Yeah! 🙂

Wil jij mij blijven volgen op sociaal media? Hieronder kan je mij direct volgen!
Snapchat Kimberleykirby
Instagram
Facebook
Twitter

Related Post

2 gedachten aan “Geslaagd voor mijn auto theorie examen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *