Mijn papa is jarig!

Door Kimberley feb8,2017

Hiep hiep hoera! Mijn papa is jarig! Vandaag ga ik mijn vader, door middel van dit artikel, in het zonnetje zetten. Ik wil hem bedanken voor alle mooie momenten in het leven. Alle liefde die hij mij geeft, ondanks dat er soms tegenslagen zijn. Hoe goed hij mij begeleid, helpt en steunt en er altijd voor mij is! Hij is de man van het gezin en de man die alles regelt en doet. Een man die altijd lekker bezig is. Zeker in zijn mooie groente moestuin! ❤

Ries, mijn vader is een sterke en hardwerkende man. Zoals ik al zei: de man van het gezin, ons gezin. Een man die alles voor je zou doen als hij van je houdt en je mag. Een man die er altijd voor je is en zal zijn. Een man waarmee je altijd een praatje kan maken als het nodig is, maar ook super erg mee kan lachen. Mijn vader heeft een dosis vol met goede humor en geintjes. Dat heeft hij mij ook geleerd en daar ben ik hem dankbaar voor. Ik ben niet al te serieus opgevoed en ook daar ben ik hem dankbaar voor, maar als je serieus moet zijn, doe je dat.

12687860_1001848756553850_4979777940830095062_n

Mijn vader is gek op zijn hond Charley. Het is echt zijn alles. Ook tuiniert mijn vader graag in zijn moestuin. Ook al heeft het gesneeuwd of iets, hij gaat alsnog even kijken hoe zijn tuintje erbij staat. Helaas heeft hij deze moestuin niet aan huis, maar kweekt thuis ook zijn eigen dingetjes. Het is een deel van zijn leven geworden

en ik lachte hem altijd uit. Ik vond het grappig dat hij bezig was met plantjes planten en kweken van groentes, maar nu is het hartstikke gaaf om te zien wat eruit komt groeien. Zeker als je er de volle aandacht aan geeft. Het is eigenlijk een kindje van hem. Hij is er zo graag mee bezig en dat is leuk om te zien. Zo heeft ieder zijn hobby.

Ries in zijn moestuin

Mijn vader runt al sinds 1998 een eigen bouw/timmerbedrijf. Goh, van wie zou ik die dingen nou toch hebben hé om een eigen zaak op te starten?! HAHA! Mij vader kan goed schrijven en is altijd netjes met het bijhouden van bepaalde dingen…. Net zoals ik! Gelukkig kunnen we die passie ook samen delen. Zo zie je toch weer dat je op elkaar lijk en dat je zo bent opgevoed, want van mijn moeder heb ik het zeker niet. Papa is de beste vader die je, je maar kan wensen (dat zegt natuurlijk iedereen). Het is een SUPER man en ik ben enorm trots op MIJN vader.

Ik hoop je nog lang in mijn leven te mogen hebben en vele verjaardagen met je samen te vieren! Dat is waar we voor gaan natuurlijk. I LOVE YOU

 

 

 

 

Related Post

2 gedachten aan “Mijn papa is jarig!”
  1. Dank je wel dit is een bijzonder groot compliment om van je dochter te krijgen.
    En ondanks dat jij nog wel eens je (zeer) drukke momenten hebt ben je een bijzonder fijn mens en goed gezelschap.
    Ik dank je hartelijk voor de mooie woorden.
    Liefs van papa die jou grootste fan is…..dikke kus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *