Welkom op Lifestylekimberley.nl. Wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen. Vandaag ga ik jullie een aantal punten vertellen. Deze punten gaan over ‘wat ik niet mis aan zwanger zijn‘. Misschien wel heel interessant voor alle mama’s. Wat mis ik nou totaal NIET?! Kijk heel snel mee voor de antwoorden. Liefs Kimberley.

Iedere mama die pas een kindje heeft gekregen of juist al wat langer mama is, weten heel goed wat je wel en niet mist tijdens een zwangerschap. De een mist dit en de ander mist dit. Ik vertel jullie vandaag mijn ‘wat ik niet mis’. Ben jij al benieuwd naar de antwoorden Laten we maar eens snel gaan beginnen.

– Misselijkheid & overgeven: ik heb ontzettend veel last gehad van misselijkheid en overgeven. 9 maanden lang heb ik wel overgegeven en/of ben ik misselijk geweest of gewoon niet lekker. De ene dag ging het wat beter dan de andere. Ik ben echt heel erg blij dat ik hier vanaf ben, want het was: pfhoeh!

– Veel plassen: Ik ben echt onwijs blij dat ik van dat vele plassen af ben. Ik werd er soms echt gek van en durfde niet meer van huis op het laatst. Overal waar ik kon moest en zou ik voor de zekerheid plassen, anders zou ik sowieso over 5 minuten weer moeten. Het was zelfs zo erg dat als ik weg ging, ik thuis ging plassen, echt voor we gingen, op t station plaste, in de trein plaste en weer op t station als we aankwamen en dan nog eens echt op de plek van bestemming. Ik moest ook altijd in de trein ergens bij een toilet in de buurt zijn. Hoe vies de toiletten ook waren, ik moest en zal plassen. Dit was heel erg!

– Heel erg vermoeid: tijdens iedere zwangerschap is denk ik de moeder wel moe. Ik bedoel, je gaat sowieso in de middag even slapen. Ik had dit ook, alleen niet een keer per dag maar soms wel twee keer. Ik was gewoon vaak de hele dag door moe. Ik weet niet of het toen al erg speelde maar ik blijk de sarco├»dose te hebben sinds ik ongeveer 6 maanden zwanger bleek te zijn (toen wisten ze het nog niet). Tja, het liefst was ik liever lui dan moe. Maar toch kon ik sommige dagen ook wel weer super actief zijn en veranderde ik bijvoorbeeld heel mijn kamer of hield ik een grote schoonmaak ‘nesteldrang’.

– Vieze dingen ruiken: ook iedere moeder ervaart tijdens de zwangerschap verschillende geuren. Geuren die je niet kent of geuren waar je zo misselijk van word dat je denkt: huh, dit heb ik nooit geroken of is me nooit opgevallen. Dit had ik ook. Ik kon opeens niet meer tegen de geur van zalm en trouwens, ik eet het ook dus niet meer. Ook was mijn reuk sterker en rook ik veel meer. Vele geuren vond ik vies of dingen smaakte vies. Je herkent het als moeder zijnde wel. Ik heb er geen last meer van (gelukkig).

– Bepaalde kleding: ik kon echt heel lang mijn spijkerbroeken en normale kleding aan. Ik had wel twee positie broeken gekocht, maar vrij weinig aan gehad. Mijn buik werd pas echt een beetje dikker met 25-30 weken. Toen pas was voor mij de positie kleding┬ápas draagbaar. Op het allerlaatste kon had ik geen zin meer in spijkerbroeken en voor de grap paste ik er een, maar ik kreeg hem niet meer dicht. Ik was dus nu echt dik! En dit was toch vrij op het laatst pas. Ook had ik er niet echt zin meer in. Je wilt het liefst in wijde kleding en makkelijke kleding lopen. Gewoon iets lekkers voor op de bank bijvoorbeeld!

– Waggelen en langzaam lopen: op het laatst ga je waggelen. Ja ontken het, zoals ik dus deed, maar het is echt zo. Vooral echt op het laatst. Ik kon niet meer snel lopen en daar had ik een hekel aan. Ik ben een persoon dat snel door wilt lopen. Dit kon helaas niet meer en soms ging Diego al gewoon te snel voor me, terwijl hij niet eens snel loopt (voor mijn doen). Ik denk dat dat komt omdat ik snelheid gewend ben haha. Ik was echt heel blij toen ik weer normaal en snel kon lopen zeg! DAAR GING SPEEDY WEER!

Ik denk dat ik het meeste wel heb besproken met jullie. Komt er nog iets in me op dan zal ik een tweede deel schrijven van ‘wat ik niet mis aan zwanger zijn…’. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en vergeet zeker niet te delen en een like te geven. Liefs Kimberley en graag tot snel! Doeii doeii xOxO.

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *