Wereldkaart op canvas

Door Kimberley aug22,2018
Wereldkaart op canvas

Wereldkaart op canvas. Je hebt er vast veel van gehoord. Tegenwoordig staat bijna alles op canvas of hout. Ik heb een super leuke samenwerking getroffen en ik koos een wereldkaart uit. De keuze is gebaseerd op Chelsey. Ik vind dat zij op een speelse wijze moet kunnen leren waar de landen op de kaart liggen. Leuk toch? Vandaag vertel ik hier wat mee over. Als je het leuk vindt kun je een kijkje nemen! Ik wens je heel veel lees & kijk plezier!

Wereldkaart op canvas

Deze kinderwereldkaart is leuk om naar te kijken en erg educatief. Hoe langer je er naar kijkt, des te meer je ontdekt. Op de kaart staan namelijk dieren en gebouwen afgebeeld, waarom een land, regio of stad bekendheid geniet.  Onder andere staat het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren, de olifant en de kangoeroe op de kaart afgebeeld.

Wereldkaart op canvas

Je kunt de wereldkaarten in verschillende soorten bestellen. Bijvoorbeeld in hout, canvas, doek, poster, behang, schoolplaat, prikbord en nog veel meer! Het is erg mooi om zoiets in je woonkamer of slaapkamer te hangen. De kaart heeft een afmeting van 100 x 150 centimeter. Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Een TIP!

Wereldkaart op canvas

Verzendtijd en levering canvas

Binnen vijf werkdagen is het pakketje verstuurd. De wereldkaart werd stevig en netjes geleverd. Het zou niet beschadigd kunnen raken of kapot kunnen gaan. Ik ben heel erg tevreden over de verzendtijd en levering.

Dit artikel is een samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *