Kruidvat Ontharing Strips

Door Kimberley okt25,2017
Kruidvat Ontharing Strips

Kruidvat Ontharing strips . Hebben jullie wel eens iets op je lichaam onthaard? Ik eigenlijk alleen mijn wenkbrauwen. Ik heb deze laten epileren en laten harsen. Jeetje wat voelde dat pijnlijk aan zeg! Ik heb nog echt nooit mijn benen ge-harst en ik was was er erg benieuwd naar. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ik heb Kruidvat ontharing strips (hars) gekocht voor mijn benen. Vandaag vertel ik jullie wat ik hier nou van vind! 

Ik had deze Kruidvat Ontharing strips al een tijdje liggen. Het kwam er niet van, maar stiekem dacht ik: “waarom zou ik het doen terwijl ik ook mijn benen kan scheren?” Toch heb ik mijn beenhaar laten groeien, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb ik een moment voor mezelf genomen om mijn benen te harsen. Let’s go!

Kruidvat Ontharing Strips

Ik heb, zoals je ziet, twee soorten gekocht. Ik heb een ontharingsdoosje gekocht voor mijn bikinilijn en een ontharingsdoosje gekocht voor mijn benen. Vandaag heb ik het dus over het ontharen en harsen van de benen. Ik heb deze spulletjes gekocht bij de Kruidvat. Ik wilde het eerst proberen, voor ik iets duurs zou aanschaffen.

In de verpakkingen zitten ook verzorgende doekjes. Als je je benen of wat dan ook hebt geharsd, moet je een verzorgende doekje pakken en deze zachtjes erover heen wrijven. Dit zorgt ervoor dat je benen (of andere plekken) een goede verzorging krijgen en je huid niet kapot gaat. Ook heb ik er een olie soort bij gekocht.

Kruidvat Ontharing Strips

Deze olie smeer je op je benen nadat je echt helemaal klaar bent met de behandeling. Je kunt er voor kiezen om alleen de verzorgende doekjes te gebruiken, maar ik heb de doekjes én de olie gebruikt. De olie is overigens ook handig om bij alle scheerbeurten te gebruiken. Dit voorkomt bultjes en roodheid. Toch wel fijn als je dat niet te zien krijg hé? Als je deze, zoals ik beide gebruikt, heb je echt een optimaal resultaat! Hier wat info over de olie.

Kruidvat Ontharing Strips

Werkt het echt zo goed als dat het moet doen? Ik moet zeggen dat het bij mij echt niet heeft gewerkt. Ik weet nog steeds niet wat het probleem is, maar er staat dat je minimaal 3mm haar moet hebben op je benen. Voor mijn doen had ik best wat haar. Toch heeft dit niet goed zijn werk gedaan! Ik kreeg direct, echt direct uitslag toen de strip eraf was getrokken. Ook bleven er haartjes zitten. Dat hoort toch niet zo? Ik ging dus gewoon door!

Kruidvat Ontharing Strips

Ik kreeg echt hele erge uitslag en mijn hele huid was geïrriteerd. Ik ging uiteraard niet meer verder. Ik denk dat het eraan heeft gelegen dat mijn haartjes nog niet lang genoeg waren. Toch vind ik scheren dan véél fijner! Strips kosten in vergelijking dan veel meer en er zitten er 20 in. Scheren daarin tegen kun je elk moment doen, ook al heb je wat korter haar. Met scheren komt het wel sneller terug, maar dat geeft voor mij niet hoor.

Zoals je ziet erge uitslag en irritatie. Ik heb uiteraard de doekjes en olie gebruikt. Het duurde even voor het weg was, maar daarna was het wel mooi genezen. Ik hou het bij scheren!!! Harsen is echt totaal niks voor mij.

Heb ik iets verkeerds gedaan? Kan mijn huid er niet tegen of heb ik gewoon korte haartjes gehad? TIPS zijn erg welkom!!!!

Dit artikel is NIET gesponsord. 

Related Post

Eén gedachte over “Kruidvat Ontharing Strips”
  1. Deze ontharingsstrips van eigen merk kruidvat zijn inderdaad niet aan te raden! Ik heb op het moment precies hetzelfde probleem aan mijn benen. Het jeukt enorm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *